Queenna Spa Salong

God morgon på er alla mina underbara och härliga läsare som jag har på den här bloggen. I mitt arbete som tåg-värd på tågen mellan Stockholm och Göteborg, går och står jag mycket hela dagarna. Jag får lätt ont i ryggen, och känner mig öm i benen efter en lång arbetsdag på tågen. Då är det så härligt att någon gång i veckan, på en ledig dag, få gå till en duktig massör i Vasastan. Jag har gått flera gånger nu till Queenna Spa Salong, som är ett perfekt val av företag om man är intresserad av en engagerad, rutinerad och oerhört duktig massör i Vasastan. 

 

Jag vill gärna rekommendera er, mina fina läsare, att gå på en massage på den här salongen, som enligt mig ger den bästa massagen i Stockholm. Jag har faktiskt provat massage på flera andra salonger förut, men aldrig varit lika nöjd med något annat företag som ger massage, som jag är av Quenna Spa Salong! Nu har jag när jag var där senast har jag också fått hjälp med en helt annan sak som de kan hjälpa till med på den här salongen, nämligen manikyr. Jag vill ha vackra händer, för det är ju händerna mina resenärer ser när jag ska kontrollera deras biljetter. Det är verkligen roligt att nu ha fått riktigt snygga och välvårdade naglar också. Queenna Spa Salong är ju därför ett bra företag att vända sig till av flera andra anledningar än bara massage! Vaxning manikyr eller pedikyr är några exempel på vad det går att få hjälp med, även om jag tycker allra bäst om att jag har funnit en så här bra massör i Vasastan. Jag är helt säker på att ni kommer att bli lika nöjda med den här salongen som jag är, om ni väljer att gå dit!