The Temple of Power

Kundaliniyoga i Kungsbacka ska jag ta och tala lite med er om idag, alla mina kära läsare som åter igen kommer hit in till mig och min lilla blogg. Jag har gått till ett företag som heter The Temple of Power och deltagit nu i över en termin i detta. Nu när denna kundaliniyoga i Kungsbacka har gjort mig till en mycket mer harmonisk människa både psykiskt och fysiskt så känner jag att jag så gärna vill att även ni som läser här i bloggen, ska få möjligheter till samma personliga utveckling som jag har fått, sedan jag började med det här. Denna kundaliniyoga i Kungsbacka har gjort mig mer smidig i kroppen och på det psykiska planet är jag nu en mycket lugnare person med ett större tålamod, mot vad jag hade tidigare och jag känner att jag kan klara av livets olika motgångar och hantera stress mycket, mycket bättre.  

 

Jag vet att intresset för yoga är stort hos er läsare. Det har jag kunnat konstatera inte minst sedan jag själv flitigt läser på olika bloggar och då har detta ämne ofta kommit upp på tapeten. Det är många av er som har haft frågor och funderingar och så vitt jag har kunnat se verkar tipsen på vart man kan gå för att börja med yoga dock ha lyst med sin frånvaro så idag kände jag att jag verkligen har någonting att bidraga med till er, mina kära och underbara följare. Som ni förstår rekommenderar jag er till att börja på The Temple of Power. Det vore så roligt att inte bara få prata med er här på bloggen utan att få träffa er på riktigt också. Detta hoppas jag att vi kan göra inom kort när vi tillsammans skulle kunna utöva denna kundaliniyoga i Kungsbacka.